De club uit Manchester beschikt over de meeste fans van de hele wereld met een verbijsterend aantal van 354 miljoen fans wereldwijd. Wedstrijdtickets om een wedstrijd bij te wonen van Manchester United is dan ook een wens die bij velen op het lijstje staat.  De sterspelers van de club zijn Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney en Paul Pogba. Sommige zouden ook zeggen dat de recent aangetrokken coach José Mourinho tevens een sterspeler is met al zijn capriolen aan de zijlijn.

Manchester derby

De grootste rivaal van Manchester United komt uit dezelfde stad en ligt hemelsbreed 6 kilometer van Old Trafford verwijderd. De Manchester derby (Manchester City VS Manchester United) is de meest beladen wedstrijd van deze twee clubs en gaat om meer dan alleen de winst. De prestigestrijd tussen deze twee grote clubs is vorig seizoen (15/16) in het voordeel van United beslist. Diegene die voor deze wedstrijd wedstrijdtickets in handen weet te krijgen mag zich zeer gelukkig prijzen.

De andere rivaal van ‘The Red Devils’ is een andere club die in het rood gestoken is, namelijk Liverpool FC. De ‘North-West Derby’ is altijd extra beladen door de historie die tussen deze twee clubs aanwezig is. Deze geschiedenis speelt zich onder andere af op economisch gebied, populariteit wereldwijd en aanzienlijke periodes van dominantie. Momenteel heeft de club uit Manchester deze derby vaker winnend afgesloten dan Liverpool.

Prijzen Manchester United

Als je een voetbalreis inclusief wedstrijdticket naar The Red Devils onderneemt ga je op bezoek bij een club met een kast vol prijzen. De club uit Manchester is de meest succesvolle club uit Engeland. Met meer dan 60 prijzen behoort de club tot een select rijtje. De meest noemenswaardige prijzen worden hieronder vermeld:

  • 1 x FIFA Wereldkampioenschap voor clubs
  • 3 x Champions League
  • 1 x Europa Cup II
  • 20 x Engels Kampioen
  • 12 x de FA Cup

Manchester beleven

Om je voetbalreis inclusief wedstrijdtickets compleet te maken zijn verschillende opties beschikbaar. Zo is het mogelijk om een stadiontour bij te boeken waardoor je alle ins en outs van de club te weten komt. Zo krijg je een rondleiding door het stadion waarbij je de kleedkamers, de persruimte, het veld, de prijzenkasten en nog veel meer te zien krijgt.

Verder is het mogelijk om de stad Manchester en zijn bezienswaardigheden te bezichtigingen. Zo zijn de Town Hall, het National Football Museum en de Manchester Art Gallery enkele voorbeelden die je zeker niet mag missen!

Boek nu jouw voetbalreis naar Manchester United en Manchester City en geniet van de sfeer die Manchester te bieden heeft!

Marlies - Support
Marlies - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."