Op voetbalreis naar Madrid

Madrid is de voetbalhoofdstad van Spanje, met clubs als Real Madrid en Atlético Madrid is een voetbalreis snel gemaakt. Vooraf aan de reis moet de keuze worden gemaakt om wedstrijdtickets naar Madrid op te nemen voor Real of Atlético. De bekendste voetballers van de hoofdstad zijn Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en Antoine Griezmann. Madrid is de stad waar iedere voetballiefhebber zijn hart kan ophalen en genieten van voetbal op het hoogste niveau.

Rivaliteit

De stad kent twee van de grootste voetbalclubs van Spanje en sinds een paar jaar de meest succesvolle. Zo hebben Atlético Madrid en Real Madrid in meerdere finales het tegen elkaar op moeten nemen. De meeste bekende clashes zijn de recente Champions League finales van 2016 en 2014. Beide werden door Real Madrid winnend afgesloten. In het seizoen 14/15 won Atlético bijna de ‘triple’, de late gelijkmaker van Gareth Bale sloot dit uit.

Naast stadsgenoot Atlético Madrid is FC Barcelona de grootste rivaal van Los Galacticos. De wedstrijden tussen deze twee grote ploegen worden ook wel aangeduid als ‘El Clasico’. Deze wedstrijden brengen een extra dimensie voor zowel de voetballers en het publiek. Diegene die voor deze wedstrijd wedstrijdtickets weet te bemachtigen mag zich zeer gelukkig prijzen.

Atlético VS Madrid

Om de succesvolste Madrileense club te bepalen worden de prijzenkasten met elkaar vergeleken. Eén ding staat voorop: een stel wedstrijdtickets voor één van de beide clubs zou niet misstaan. De meest noemenswaardige prijzen worden hieronder genoemd:

Voetbalreizen_Real_Madrid        VS             Voetbalreizen_Atletico_Madrid

  • Club van de eeuw trofee 0 x de Club van de eeuw trofee
  • 11 x de Champions League 0 x de Champions League
  • 2 x EUFA Cup 2 x de EUFA Cup
  • 32 x Primera Divísion (kampioen) 10 x Primera Divísion (kampioen)
  • 19 x de Copa Del Rey 9 x de Copa Del Rey

Beleef Madrid

Om de voetbalreis inclusief wedstrijdtickets compleet te maken zijn er veel mogelijkheden. Zo is het boeken van een stadiontour bij zowel Real Madrid als Atlético Madrid een mooie aanvulling op je voetbalreis. Tijdens deze stadiontour krijg je een volledige rondleiding door het stadion inclusief de kleedkamers, persruimte de prijzenkasten en nog veel meer.

Tevens is het mogelijk om een tour door de stad Madrid te ondernemen om meer over de stad te weten te komen. Zo is het mogelijk tijdens de stadstour op en af de bus te stappen wanneer het je uitkomt. Dit is de ideale oplossing voor wie in een korte tijd zoveel mogelijk van de stad wil zien.

Boek nu jouw voetbalreis naar Real Madrid of Atlético Madrid en geniet van de sfeer die Madrid te bieden heeft!

 

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."