Op voetbalreis naar FC Barcelona

Een voetbalwedstrijd bijwonen in Barcelona van FC Barcelona is de droom van iedere voetballiefhebber. Barcelona wordt door velen gezien als de best voetbalspelende ploeg op aarde. Met de wedstrijdtickets in de hand naar Camp Nou om de langverwachte wedstrijd te aanschouwen. Met je eigen ogen jouw voetbalhelden zoals Lionel Messi, Neymar en Luis Suaréz zien schitteren.

Grootste rivalen

De grootste aartsrivaal van FC Barcelona is Real Madrid. De club, die afkomstig is uit de Spaanse hoofdstad, heeft al meerdere onderlinge ontmoetingen met de club uit Catalonië gehad. De totale tussenstand tussen deze twee wereldploegen is in het voordeel van Real Madrid. Deze onderlinge ontmoeting wordt ook wel El Clásico genoemd. Diegene die voor dit evenement wedstrijdtickets weet te bemachtigen, mag van geluk spreken aangezien deze wedstrijd extreem populair is.

Een andere rivaal van Barcelona is stadsgenoot RCD Espanyol. De onderlinge duels tussen deze twee teams worden bestempeld als Derbi de Barcelona. De twee voetbalclubs uit Barcelona liggen nog geen 15 minuten van elkaar vandaan. Espanyol speelt zijn thuiswedstrijden in het Estadi Cornellà-El Prat dat onlangs in 2009 is verbouwd.

Prijzen FC Barcelona

De toeschouwer die wedstrijdtickets weet te bemachtigen voor een wedstrijd van FC Barcelona gaat naar een club met een prijzenkast vol zilverwaar. De meest noemenswaardige prijzen worden hieronder genoemd:

5 x de Champions League waarvan deze 4 x is gewonnen in de laatste 10 jaar

3 x de UEFA Cup en 4 x de Europa Cup II

24 x het landskampioenschap en 28 x de Spaanse beker

De enige club die vaker Spaans kampioen is geworden, is rivaal Real Madrid met 32 landstitels. FC Barcelona heeft echter vaker de beker gewonnen met 28 zeges tegenover de 19 zeges van Real Madrid.

FC Barcelona beleven

Om je voetbalreis inclusief wedstrijdtickets compleet te maken zijn er veel mogelijkheden om deze een extra dimensie te geven. Zo is het mogelijk om bij de boeking een stadiontour te boeken, waarbij je een rondleiding door het hele stadion krijgt. Tijdens deze rondleiding krijg je dan ook de prijzen, de bezoekerskleedkamer, het veld, de perskamer en nog veel meer te zien.

Verder is het mogelijk om een tour door de stad Barcelona te ondernemen, om meer over de stad te weten te komen en de meerdere bezienswaardigheden die deze stad biedt te aanschouwen. Zo kan je tijdens deze tour zo vaak mogelijk op en af stappen wanneer je wilt. Dit biedt de ideale mogelijkheid om zoveel mogelijk van de stad te zien. Deze stadstour is tevens bij te boeken.

Niet voor niets staat er op de tribunes ‘’Mes que un club’’. FC Barcelona is meer dan een club. Bemachtig nu jouw wedstrijdtickets naar Barcelona en beleef tijdens jouw voetbalreis naar Barcelona de magie van Camp Nou.

 

Marlies - Support
Marlies - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."