Voetbaltickets Barcelona

Online en eenvoudig in drie stappen je voetbalreis inclusief voetbaltickets naar FC Barcelona boeken! Een thuiswedstrijd van FC Barcelona boek je bij Equipo Voetbalreizen, zo garanderen wij het volgende:

Zitplaatsen naast elkaar

De wedstrijd staat centraal tijdens de voetbalreis, je reist samen met je vrienden of familie. Ook tijdens de wedstrijd wil je deze ervaring delen door samen de wedstrijd te beleven.

Daarom garanderen wij tot drie personen zitplaatsen naast elkaar. Bij vier of meer personen wordt de groep soms verdeeld in kleinere groepen die naast elkaar in het stadion zitten. Je zit ieder geval niet alleen, dat staat vast!

Wedstrijdbescherming

Door een wijziging in het speelschema kan het voorkomen dat de door jouw gekozen wedstrijd buiten jouw reisschema valt. Onze reisschema’s houden hier rekening mee zodat jij altijd de wedstrijd kan bijwonen. Mocht het zo zijn dat door een dergelijke aanpassing het onmogelijk wordt om de wedstrijd alsnog bij te wonen, dan bieden we je onze bescherming wedstrijdwijziging.

SGR-garantie

Deze garantie houdt in dat de consument verzekerd is omtrent de vooruitbetaalde reissom. Deze krijgt de consument teruggestort als wij (Equipo Voetbalreizen) door financieel onvermogen de tegenprestatie niet kunnen nakomen. Indien de bestemming reeds is bereikt, dragen wij zorg voor de terugreis.

Thuiswinkelwaarborg

Equipo Voetbalreizen, onderdeel van de Eurotravel Sports, heeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk garandeert het volgende:

  • Veilig online betalen
  • Onze algemene voorwaarden komen overeen met de Consumentenbond
  • Je weet met wie je zaken doet en hoe je ons kunt benaderen
  • Er wordt jou als consument onafhankelijke klachtenbemiddeling geboden

Voetbaltickets

Wij zorgen ervoor dat jouw voetbaltickets naar FC Barcelona klaar liggen in het hotel. Hierdoor kunnen wij garanderen dat deze op tijd geleverd worden en jij zorgeloos van de reis kunt genieten!

Marlies - Support
Marlies - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."