CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

De knock-outfase

Na de groepsfase is het vanaf nu alles of niets voor de clubs. Of je gaat naar de volgende ronde, of je ligt eruit. Voetbal is bikkelhard. Bovenstaand vind je alle laatste rondes van het Champions League-toernooi van dit seizoen, inclusief data. Bekijk ze snel.

Achtste finales

De loting voor het champions league programma voor de wedstrijden van de achtste finale wordt gedaan op 16 december. De heenwedstrijden worden verdeeld in 2 helften. Op 18 en 19 februari de eerste helft, op 25 en 26 februari de andere helft van de wedstrijden.

De returns zijn dan weer op 10 en 11 maart, en de andere helft op 17 en 18 maart.

Kwartfinales

Direct na de achtste finales wordt het champions league speelschema van de kwartfinales bekend gemaakt: op 20 maart. De heenwedstrijden zijn dan op 7 en 8 april, en de returns op 14 en 15 april.

Halve finales

Ook de halve finales worden direct na de kwartfinales geloot. Op 17 april komen we te weten wie tegen elkaar gaat strijden om de finaleplek. De heenwedstrijden zijn dan op 28 en 29 april, terwijl de returns gespeeld worden op 5 en 6 mei.

Finale

De wedstrijd waar het allemaal om draait. We weten nog niet wanneer er geloot wordt, maar op 30 mei wordt de finale gespeeld, in het Olympische Stadion van Istanbul.

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."