CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

Informatie over het Bundesliga programma van 19/20

Het seizoen begon met een wedstrijd tussen Bayern München en Hertha BSC. Deze werd gespeeld op 16 augustus.

De laatste wedstrijden van het seizoen worden gespeeld op 16 mei, 2020.

Kunnen de speeldata nog veranderen?

Ja, dat kan. Dat komt vanwege tv-uitzendingen, of door de Europese wedstrijden die gespeeld worden. Vanwege de reglementen moeten spelers een bepaald aantal dagen rust hebben tussen wedstrijden, waardoor het kan gebeuren dat competitiewedstrijden veranderen van speeldata. Deze zullen dan doordeweeks ingehaald worden.

DE 3 BESTE WEDSTRIJDEN VAN DIT SEIZOEN

De Duitse competitie wordt door voetbalfanaten als een van de beste ter wereld gezien. De competitie staat bekend om zijn snelle voetbal, het harde werken van de spelers en de geweldige sfeer in de stadions. Om het je makkelijk te maken hebben we 3 topwedstrijden voor je klaarstaan, die je perfect combineert met een stedentrip naar een van de mooie, Duitse steden.

Der Klassiker: Bayern München – Borussia Dortmund

Je hebt klassiekers als Ajax – Feyenoord en Real Madrid – FC Barcelona, maar deze Duitse klassieker hoort ook ergens in de top van dat rijtje met wedstrijden. Het is de traditionele nummer 1 en 2 van Duitsland tegen elkaar. Een klassieker die je als voetballiefhebber eens gezien moet hebben.

Stel je voetbalreis naar Bayern München – Borussia Dortmund samen >

Revierderby: Borussia Dortmund – Schalke 04

Wie de baas is in het Ruhrgebied wordt bepaald tijdens de Rivierderby. Het is Dortmund tegen Gelsenkirchen, twee grote steden in het West-Duitse gebied. Je bent er zo met de auto, dus een bezoek aan de Rivierderby is tijdens een gezellig weekend met je vrienden of familie een aanrader.

Stel je voetbalreis naar Borussia Dortmund – Schalke 04 samen >

Borussen Derby: Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach

Ook dit is weer een strijd om een gebied: Noordrijn-Westfalen. Dortmund wist in het seizoen van 18/19 beide wedstrijden te winnen. Gaat ze dat dit seizoen weer lukken? Je ziet het tijdens je voetbalreis naar de Borussen Derby.

Stel je voetbalreis naar Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach samen >

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."