CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

Welkom bij de reistips van Equipo Voetbalreizen!

Hier vind je alle informatie & tips die je nodig hebt om van jouw voetbalreis een onvergetelijke ervaring te maken:

  • Clubs: Alles over de Europese topclubs, van historie tot tips voor het bezoeken van een wedstrijd
  • Competities: Alles over de Europese topcompetities, van legendarische spelers uit het verleden en de sfeer tijdens wedstrijden
  • Landen: Alles over de Europese voetballanden, van de voetbalcultuur tot aan de beste fans van het land
  • Steden: Alles over de steden van de voetbalclubs waar wij voetbalreizen naar aanbieden
  • Hotels: Alles over de hotels in de steden waarnaar wij voetbalreizen aanbieden

INFORMATIE OVER JOUW FAVORIETE EUROPESE CLUB

In deze sectie van onze Reistips vind je informatie over de Europese voetbalclubs waar wij voetbalreizen naar aanbieden. Hierbij kun je denken aan informatie over de meest sfeervolle pubs, het reizen naar de stadions of de roemrijke historie.

INFORMATIE OVER DE EUROPESE VOETBALCOMPETITIES

In deze sectie van onze Reistips vind je informatie over de Europese voetbalcompetities waar wij voetbalreizen naar aanbieden. Dit zijn de BundesligaLigue 1Premier LeaguePrimera DivisiónPrimeira LigaScottish League en de Serie A. Daarnaast bieden we ook voetbalreizen aan naar de populairste Europese bekercompetities, zoals de FA Cup en de Copa del Rey. Hierbij kun je denken aan informatie over de historie van de competities, de sfeer tijdens de wedstrijden en legendarische spelers uit het verleden.

INFORMATIE OVER DE BESTE EUROPESE VOETBALLANDEN

In deze sectie van onze Reistips vind je informatie over de Europese voetballanden waar wij voetbalreizen naar aanbieden. Dit zijn Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Portugal, Schotland en Spanje. Je kunt hier informatie vinden over de voetbalcultuur van elk land: hoe is de sfeer tijdens de wedstrijd, hoe is de sfeer in de steden en wat de zijn de beste fans van het land.

INFORMATIE OVER BUITENLANDSE STEDEN

In deze sectie van onze Reistips vind je informatie over de steden waarnaar wij voetbalreizen aanbieden. Hierbij kun je denken aan informatie over bezienswaardigheden, het openbaar vervoer, restaurants of de voetbalclubs in de stad.

INFORMATIE OVER HOTELS

In deze sectie van onze Reistips vind je informatie over de hotels in de steden waarnaar wij voetbalreizen aanbieden. Hierbij kun je denken aan informatie over locatie, prijs, accommodatie en voorzieningen.