Op voetbalreis naar Londen

De Engelse hoofdstad met ongeveer 8,5 miljoen inwoners is het epicentrum van het Engelse voetbal. De stad huisvest 15 professionele voetbalclubs die uitkomen in de verschillende Engelse leagues. Equipo Voetbalreizen biedt verschillende voetbalreizen naar Londen aan.

Door het grote aantal voetbalclubs dat in Londen gevestigd is, maakt dit het mogelijk om jouw voetbalreis naar Londen compleet te maken door meerdere wedstrijden te bezoeken. Zo is het mogelijk om de ene dag Arsenal te zien voetballen en de andere dag een bezoek te brengen aan White Hart Lane en Tottenham Hotspur te bezichtigen.

Voetbalreizen Londen

Equipo Voetbalreizen biedt verschillende voetbalreizen naar Londen aan. De meeste van deze reizen gaan richting de populairdere clubs van de hoofdstad (Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur). De voetbalreizen richting Londen variëren in prijs. Zo kan je al een voetbalreis naar Londen boeken vanaf €289,-! Over het algemeen geldt; hoe eerder je boekt, hoe groter je voordeel. Wacht niet langer en bekijk hier ons aanbod.

Bezienswaardigheden Londen

Een voetbalreis naar Londen is niet compleet zonder enkele bezienswaardigheden van de hoofdstad te bezoeken. Een lijst van de populairste bezienswaardigheden:

Palace of Westminster / Big Ben
De meest bekende klokkentoren van Londen is het Palace of Westminster waaraan de Big Ben bevestigd is. Het gebouw werd in 1840 voor het laatst grootschalig gerenoveerd naar zijn huidige staat.

Oxford Street
De Engelse hoofdstad is daarnaast ook een populaire modestad. Hierdoor zijn alle ‘grote namen’ op het gebied van mode vertegenwoordigd. De meest vooraanstaande winkelstraten zijn Oxford Street, Regent Street en Bond Street.

Buckingham Palace
Het beeld van de portwachters aan het Koninklijk Paleis van Engeland is alom bekend. Het paleis met zijn rijkdommen trekt miljoenen toeristen per jaar en beslaat een oppervlakte van ruim 77.000 vierkante meter. Verder telt het paleis ongeveer 775 kamers en 78 badkamers.

De beste manier om geen enkele bezienswaardigheid te missen is door een hop on hop off bus tour te boeken. Deze tour gaat langs alle bezienswaardigheden van Londen en biedt de mogelijkheid om op en af te stappen wanneer je wilt. Dit is de manier om het maximale uit een voetbalreis naar Londen te halen!

Boek nu jouw voetbalreis naar Arsenal, Chelsea of Tottenham Hotspur en geniet van de sfeer die Londen te bieden heeft!

Marlies - Support
Marlies - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."