Helaas, de wedstrijd die je zoekt kan niet worden gevonden

Jouw zoekopdracht: | Turkije

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."

Voetbalreizen Turkije – Süper Lig wedstrijden

Stel jouw voetbalreizen naar Turkije samen en beleef een Süper Lig wedstrijd

Een voetbalreis naar Turkije, als één competitie in het teken staat van passie dan is het wel de Süper Lig. Met clubs als Fenerbahçe, Galatasaray en Besiktas staat er elke week een leuke wedstrijd op het programma. Gesteund door spelers als Wesley Sneijder, Nani en Robin van Persie biedt dit de ideale mix voor een geslaagde voetbalreis.

Naast het geweldige voetbal biedt Turkije ook prachtige bezienswaardigheden om de voetbalreis op alle fronten compleet te maken. Enkele voorbeelden zijn de Grote Bazaar en de Blauwe Moskee beide gelokaliseerd in Istanbul.

Beleef het passievolle voetbal van Turkije met een voetbalreis naar de Süper Lig.

Tickets & Voetbalreizen Turkije – Super Lig

In het bezit van Super Lig tickets? Dan ga je kijken naar voetbal van het hoogste niveau en genieten van een unieke wedstrijd in Turkije! Bij Equipo Voetbalreizen zitten de Super Lig tickets inbegrepen in de complete voetbalreis, bestaande uit: vlucht, hotel en tickets. Kan je niet wachten om een weekend naar Turkije te gaan en zit je graag bovenop het veld om jouw favoriete voetbalspelers te aanschouwen? Boek dan die voetbalreis naar Turkije!