Meteen na betaling van je boeking (stap 3) ontvang je per e-mail bevestiging van de boeking en betaling. In deze bevestiging staan alle gemaakte keuzes (vlucht, hotel en eventuele extra´s). Uiterlijk 10 dagen voor vertrek ontvang je per e-mail de reispapieren als pdf-bestand. In de reisbescheiden zitten:

•   Bevestiging van de vlucht met aanwijzingen om online in te checken via de website van de luchtvaartmaatschappij. Je kunt dan vervolgens zelf je boardingpass printen. Alle vluchten staan op naam van de reizigers, daarin is het paspoort of de ID-kaart leidend. Daarnaast vind je de reserveringscode.

•   Bevestiging van het hotel met een bevestigingscode en vouchers. Je kunt bij het hotel inchecken op vertoon van je paspoort en je kunt worden gevraagd de vouchers te tonen.

•   Bevestiging van de voetbaltickets. De voetbaltickets worden óf een dag vóór de wedstrijd per koerier in het hotel bezorgd óf je ontvangt een voucher waarmee de je de tickets kan afhalen bij het stadion. We hebben er al jarenlang ervaring mee dat dit een 100% veilige methode is. Heb je een stadiontour geboekt, dan worden de vouchers hiervoor bij de voetbaltickets meegeleverd of ontvang je een digitale voucher per mail van ons.

•   Heb je transfers of andere extra´s erbij geboekt, dan zit hiervan een aparte bevestiging in de reispapieren.

•   Noodnummers waarop wij te bereiken zijn mocht je tijdens je reis een dringende vraag voor ons hebben.

Check je reispapieren meteen na ontvangst en neem contact met ons op als het niet klopt of als je een vraag hebt.