Bij Equipo Voetbalreizen (dienst van Eurotravel Sports Netherlands BV) boek je zelf in drie simpele stappen je voetbalreis helemaal online.

 Stap 1
Op de homepage kies je de club waar je voorkeur naar uitgaat. Daarna kies je uit de lijst van mogelijkheden een wedstrijd waar je heen wilt gaan. Je komt terecht op een scherm waar je je voorkeur van luchthaven van vertrek opgeeft, de data van vertrek en het aantal reizigers. Zodra je dit gedaan hebt kies je de zitplaatsen in het stadion, het hotel en eventueel de vlucht.
Rechts in het scherm is de kassabon te zien. De prijs verandert continu naar aanleiding van de gekozen opties.

Stap 2
Je vult de gegevens van de reizigers in en voegt eventuele extra’s toe. Eerst vul je de gegevens van de hoofdboeker in en vervolgens de gegevens van alle reizigers. Je kunt aangeven of je een reis- en/of annuleringsverzekering via Europeesche Verzekeringen wilt afsluiten. Zorg dus dat je die informatie van alle reizigers paraat hebt.

Stap 3
Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden en betaalt via de gekozen betaalmethode. Heb je alles ingevuld en ben je akkoord gegaan met de Algemene Voorwaardenregeling, dan kun je door naar de betaalmethode via iDEAL of creditcard. Kies je bank (iDEAL) of de soort creditcard. Je wordt doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving. Je betaalt de reis voor alle deelnemers en ontvangt daarvan een e-mail ter bevestiging. Je zelf samengestelde voetbalreis is daarmee gereserveerd. Uiterlijk 10 dagen voor vertrek krijg je de reisbescheiden thuisgestuurd met daarin alle informatie die je nodig hebt voor je voetbalreis.