De prijs voor een voetbalreis wordt bepaald door de vluchtprijzen, hotelovernachtingen en wedstrijdkaarten. Hieronder vind je een overzicht van de bouwstenen waaruit de prijs wordt samengesteld.

Vlucht
In de meeste gevallen; hoe verder de vertrekdatum is, hoe voordeliger de vlucht. Ook hangt het tarief af van het seizoen waarin je vliegt. In het hoogseizoen of met kerst zijn de vluchten duurder dan in bijvoorbeeld februari. 

Hotel
Over het algemeen zijn de prijzen van de hotels in Engeland duurder dan die in Spanje of Italië. Ook per stad kan de prijs verschillen. In Manchester of Liverpool zijn minder hotels beschikbaar dan in Londen, waardoor de prijzen in Londen over het algemeen wat lager liggen.

Wedstrijdkaart
Doordat de vraag naar wedstrijdkaarten veel hoger ligt dan het aanbod, is het in de meeste gevallen zo dat de prijs die op het ticket staat lager is dan de prijs die wij ervoor moeten betalen. Topwedstrijden zijn daarom ook een stuk duurder dan de standaard wedstrijden. Hetzelfde geldt voor de toeslagen die komen bij de upgrades van de zitplaatsen.

Opslag
Voor alle arrangementen vragen we een vaste opslag, zodat het zoek & boek-systeem van de voetbalreizen in een paar klikken een compleet verzorgde reis oplevert. Je bent verzekerd van goede service en we geven verschillende garanties (zitplaatsgarantie, wedstrijd bescherming en SGR-garantie) zodat je zorgeloos op reis kunt gaan.