CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

Voetbaltickets naar jouw favoriete Europese club

Losse voetbaltickets kopen

Om met de deur in huis te vallen: wij verkopen geen losse voetbaltickets. De belangrijkste reden is dat wij onze voetbalfans het makkelijk willen maken. Een verzorgde voetbalreis betekent gemak en zekerheid. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het verblijf en de vlucht, je hoeft alleen nog maar te genieten van je voetbalreis.

Binnen enkele minuten boek je je voetbalreis, en je weet zeker dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Dat geldt voor de voetbaltickets, hotel en vlucht:

  • Je bepaalt zelf waar je zit in het stadion
  • Je kiest zelf je hotel uit: we hebben er een voor elk budget
  • Kies zelf de heen- en terugvlucht uit, vanaf verschillende vliegvelden

De voordelen van een complete voetbalreis

We hebben meer dan 18.000 voetbalfans zoals jij op voetbalreis geholpen. En zij waren allemaal meer dan tevreden over onze diensten: zij beloonden ons met een 8,9. Het gemak en de goede prijs die wij aanbieden zijn de grootste redenen dat voetbalfans door heel Europa voor ons kiezen. Maar er is nog meer:

  • Je zit altijd naast je vrienden of familie
  • Bij ons krijg je wedstrijdbescherming
  • 24/7 ondersteuning door ons behulpzame support-team
  • Mogelijkheid om reis uit te breiden met tours
  • We hebben voor elk budget tickets, vlucht en hotel

Een verzorgde voetbalreis kent dus alleen maar voordelen. Het is makkelijk om te boeken, en je bent er zeker van dat alles goed verloopt. Geen zorgen en stress meer. Gewoon, genieten van een gezellige voetbalreis naar je favoriete voetbalclub.

Boek een voetbalreis, en doe ervaringen op die je voor altijd bijblijven.

Specialist in voetbalreizen naar Engeland, Duitsland en Spanje

Wij brengen voetbalfans naar veel clubs door heel Europa, maar onze specialiteit ligt in Engeland, Duitsland en Spanje. Van Liverpool tot Londen, van Dortmund weer door naar Barcelona. Elk weekend weer gaan honderden Nederlandse voetbalfans met ons naar deze Europese voetbalsteden.

Complete voetbalreis in de aanbieding, speciaal voor jou

Wil je graag op voetbalreis, maar heb je een beperkt budget? Dan hebben we iets moois voor je: voetbalreizen naar topclubs, speciaal voor jou in de aanbieding. Je krijgt namelijk €50,- korting op deze topwedstrijden. Ze raken snel volgeboekt, dus bekijk snel de voetbalreizen voor mooie prijzen.

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."