CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

Over Equipo Voetbalreizen

Van voetbalfans, voor voetbalfans

Equipo is ontstaan door twee vrienden, in het jaar 1999. Het jaar dat Manchester United in blessuretijd de Champions League won, toen Lionel Messi nog een 12-jarig jochie was en toen Feyenoord kampioen werd.

De twee vrienden zaten bij elkaar op school en deelden een passie: voetbal. Waar de eerste stap werd gezet met het verkopen van kaarten op de zolderkamer, is Equipo uitgegroeid naar een internationaal bedrijf dat actief is door heel Europa.

Anno nu

Manchester United is in verval geraakt. Lionel Messi zijn wonderlijke carrière komt bijna ten einde, en Nederland maakt zich op voor het volgende EK.

Tegelijkertijd is Equipo een geoliede machine geworden van bijna 40 werknemers. Al die 40 mensen zijn de hele dag bezig om jouw droomreis waar te maken.

equipo ervaringen fans

Verliefd op de bal, net als jij

De passie voor voetbal vind je bij ons op kantoor. We zijn allemaal dol op de sport. Het is ook diezelfde passie die al onze klanten hebben. Gek van het spelletje, verliefd op de bal. Nagelbijtend, euforisch en alles daartussenin naar een wedstrijd kijken.

We zijn een bedrijf opgericht door voetbalfans, voor voetbalfans. Om supporters zoals jij te helpen een schat aan ervaringen rijker te worden. Van het verheugen naar de reis, tot de blijdschap als je favoriete club wint.

Wij staan voor, tijdens en na de reis aan je zijde. Jij support je club, wij supporten jou.

We kunnen winnen of verliezen…

We gaan door weer en wind om te zorgen dat jouw voetbalreis soepel verloopt. Dat de tickets voor je klaarliggen in je hotel en dat jij onbezorgd kan genieten van het unieke weekend wat je hebt, met vrienden of familie. Of je club nou wint of verliest, wij zorgen ervoor dat je voetbalreis onvergetelijk wordt.

Een herinnering waar je door glimlacht. Herinneringen van Messi bij Barcelona, of het zingen van ‘You’ll Never Walk Alone’ op het sfeervolle Anfield.

 

Garanties Equipo Voetbalreizen

 

Door heel Europa

Vanuit Leiden brengen we Nederlandse voetbalfans door heel Europa. We brengen je naar de bekende voetballanden als:

Maar ook naar de minder bekende voetballanden. Denk aan:

Vragen? Stel ze gerust

Is er iets onduidelijk, of heb je een vraag? Bel 023 – 3033 482 of e-mail naar info@equipovoetbalreizen.nl. Ons behulpzame supportteam is er voor je.

Bedrijfsinformatie

Equipo Voetbalreizen
Rooseveltstraat 55
2321 BL Leiden
T: 023 30 33 482
E: info@equipovoetbalreizen.nl

KVK: 55635407 BTW: 851795766B01
Bank: 69.26.481
IBAN: NL98INGB0006926481

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."