CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

CORONAVIRUS UPDATE: SCHRIJF JE NU IN EN MIS NIETS VAN DE START VAN JOUW FAVORIETE COMPETITIE!

Door de maatregelen tegen het coronavirus is er veel onzekerheid over de speelschema’s in de Europese competities. Wij zorgen ervoor dat je niets mist van de nieuwste ontwikkelingen.

Direct weten wanneer jouw favoriete voetbalcompetitie weer van start gaat? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Al ruim 1.000 mensen hebben zich ingeschreven.

Een voetbalreis geboekt bij ons? Dan ontvang je een voucher. Met deze voucher kun je de geannuleerde reis later opnieuw boeken en alsnog jouw ultieme voetbalreis beleven.

Houd mij op de hoogte!

Voetbalreizen naar de Portugese topcompetitie

De Portugese competitie is er een om blij van te worden. Met topclubs als Benfica, Porto en Sporting is het niveau hoog. In de stadions hangt een lekkere voetbalsfeer, omdat de Portugezen net als wij dol zijn op voetbal. Verder is er in Portugal een Mediterraans klimaat, waardoor het prima vertoeven is in de kuststeden Porto en Lissabon. Je geniet van zon, zee en strand, en ook nog eens van heel goed voetbal.

De Primeira Liga is er voor iedereen

In de Portugese competitie is genoeg vermaak voor jong en oud. Zowel Porto als Lissabon hebben genoeg in huis om families en vrienden te vermaken. Van grote parken tot de beste clubs, je bent eigenlijk nooit echt uitgekeken.

Wij raden daarom een voetbalreis naar de Primeira Liga aan als je een wedstrijd wilt combineren met een stedentrip naar een van deze mooie steden.

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."