CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

STEL JOUW VOETBALREIZEN NAAR WEST BROMWICH ALBION SAMEN EN BELEEF EEN WEDSTRIJD IN THE HAWTHORNS

 

Beleef de Premier League met een voetbalreis naar West Bromwich Albion Football Club. Verbaas je over de cultuur bij de club die al meer dan 90 seizoenen Brits topvoetbal speelt. Geniet van West Bromwich Albion uit Birgmingham, waar spelers als Bryan Robson en Martin Jol furore maakten.

Boek je voetbalreis naar West Bromwich en geniet in The Hawthorns stadion van een fantastische club.

West Bromwich is bekend om zijn legendarische voetbalclub. West Bromwich Albion maakt het een favoriete bestemming voor een voetbalreis. Met de grote stad Birmingham op slechts tien minuten rijden zijn de mogelijkheden voor uitgaan, lekker eten en winkelen enorm. De tweede stad van Engeland is verrassend modern en levendig. Niet voor niets wordt Birmingham jaarlijks door miljoenen toeristen bezocht. Na West End in Londen is het de beste stad van Engeland om inkopen te doen.

Beleef deze oud-Engelse club en zijn authentieke sfeer in een voetbalreis naar West Bromwich!

 

op voetbalreis naar The Hawthorns Stadium

Geniet van de passie van de Premier League met een voetbalreis naar The Hawthorns. West Bromwich Albion speelt hier al sinds 1900. Bekijk met 26.000 andere voetballiefhebbers hoe de roemruchte club het iedere tegenstander lastig maakt.

Boek een voetbalreis naar West Bromwich Albion en geniet van de authentieke sfeer in het Hawthorns stadion.

 

Tickets & Voetbalreizen West Bromwich Albion

In het bezit van West Bromwich Albion tickets? Dan ga je kijken naar voetbal van het hoogste niveau en genieten van een unieke wedstrijd in de Championship! Bij Equipo Voetbalreizen zitten de West Bromwich Albion tickets inbegrepen in de complete voetbalreis, bestaande uit: vlucht, hotel en tickets. Kan je niet wachten om een weekend naar West Bromwich te gaan en zit je graag bovenop het veld om jouw favoriete voetbalspelers te aanschouwen? Boek dan die voetbalreis naar West Bromwich Albion!

 

 

Logo_West_Bromwich_Albion West Bromwich Albion FC