CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

CORONAVIRUS UPDATE: SCHRIJF JE NU IN EN MIS NIETS VAN DE START VAN JOUW FAVORIETE COMPETITIE!

Door de maatregelen tegen het coronavirus is er veel onzekerheid over de speelschema’s in de Europese competities. Wij zorgen ervoor dat je niets mist van de nieuwste ontwikkelingen.

Direct weten wanneer jouw favoriete voetbalcompetitie weer van start gaat? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Al ruim 1.000 mensen hebben zich ingeschreven.

Een voetbalreis geboekt bij ons? Dan ontvang je een voucher. Met deze voucher kun je de geannuleerde reis later opnieuw boeken en alsnog jouw ultieme voetbalreis beleven.

Houd mij op de hoogte!

Stel jouw voetbalreizen naar Valencia CF samen en beleef een wedstrijd in het Mestalla Stadium

Beleef Spaanse geschiedenis en topvoetbal met een voetbalreis naar Valencia CF. Met zes La Liga titels, een UEFA Winners’ Cup en twee UEFA Super Cups is het een van de succesvolste clubs van Spanje. Ook stonden ze tweemaal in de finale van de UEFA Champions League.

Maak je klaar voor een voetbalwedstrijd in de zonnige Sinaasappelstad aan de Spaanse kust.

Nederlandse voetbalfans belonen ons met een 4.7 van de 5

Op voetbalreis naar Valencia

Geniet van topvoetbal, goed eten en heerlijk weer tijdens je voetbalreis naar de sinaasappelstad Valencia. Ervaar zon, zee, stad en de Spaanse cultuur. Proef de paella zoals zij bedoeld is. Deze wereldwijd bekende delicatesse komt hier vandaan. Om zijn rijke citruscultuur wordt Valencia ook wel Sinaasappelstad of Oranjestad genoemd. Valencia is één van de drie grootste steden van Spanje en is de laatste jaren erg ontwikkeld.

De stad is interessant om te winkelen, uit te gaan, aan het strand te liggen of van je voetbalreis naar Valencia te genieten. Tips om Valencia te verkennen tijdens jouw voetbalreis vind je op Verrassend Valencia!

Een wedstrijd kijken in het Estadio Mestalla

Beleef de Primera Division met één van onze voetbalreizen naar Valencia. Het stadion van Valencia is al jaren te klein om de belangstelling aan te kunnen, maar de sfeer is er dan ook altijd geweldig. Valencia is bezig met haar laatste wedstrijden in het beroemde ´Mestalla´ stadion. Aarzel daarom niet en bekijk onze voetbalreizen Valencia om de geweldige sfeer van het Estadio Mestalla mee te maken.

Voetbaltickets naar Valencia

In het bezit van tickets Valencia? Dan ga je kijken naar voetbal van het hoogste niveau en genieten van een unieke wedstrijd in de Primera Division! Bij Equipo Voetbalreizen zitten de tickets Valencia inbegrepen in de complete voetbalreis, bestaande uit: vlucht, hotel en tickets. Kan je niet wachten om een weekend naar Valencia te gaan en zit je graag bovenop het veld om jouw favoriete voetbalspelers te aanschouwen? Boek dan die voetbalreis naar Valencia!

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."