CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

CORONAVIRUS UPDATE: SCHRIJF JE NU IN EN MIS NIETS VAN DE START VAN JOUW FAVORIETE COMPETITIE!

Door de maatregelen tegen het coronavirus is er veel onzekerheid over de speelschema’s in de Europese competities. Wij zorgen ervoor dat je niets mist van de nieuwste ontwikkelingen.

Direct weten wanneer jouw favoriete voetbalcompetitie weer van start gaat? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Al ruim 1.000 mensen hebben zich ingeschreven.

Een voetbalreis geboekt bij ons? Dan ontvang je een voucher. Met deze voucher kun je de geannuleerde reis later opnieuw boeken en alsnog jouw ultieme voetbalreis beleven.

Houd mij op de hoogte!

Stel jouw voetbalreizen naar Hoffenheim1899 samen en beleef een wedstrijd in de Wirsol Rhein-Neckar-Arena

Beleef de Bundesliga met een voetbalreis naar TSG 1899 Hoffenheim. Proef de sfeer bij de club die in korte tijd een plaats in de hoogste Duitse klasse veroverde. Geniet van het aanstekende voetbalenthousiasme.

In 1990 speelde 1899 Hoffenheim nog in de laagste regionen van het amateurvoetbal. In het seizoen 2003/2004 versloegen de rebellen in het blauw-wit Bundesligaclub Bayer Leverkusen in de strijd om de DFB-Pokal en in 2007-2008 zorgde de club voor een sensatie door in het debuutseizoen een promotie naar de Bundesliga te veroveren!

Zie hoe 1899 Hoffenheim snel de aansluiting met de Duitse top zal vinden, beleef het aantrekkelijke voetbal tijdens je voetbalreis naar1899 Hoffenheim.

op voetbalreis naar De stad Hoffenheim

Geniet van de sensatie die het succes van de lokale voetbalclub teweegbrengt in het pittoreske Hoffenheim. Het enorme succes van 1899 Hoffenheim steekt enorm af bij het gemoedelijke leven van het dorp in Baden-Württemberg. Als de club een wedstrijd in de Bundesliga speelt, verdubbelt tijdelijk de bevolking in de gemeente.

De spectaculaire opmars van 1899 Hoffenheim maakte het kleine dorp razend populair in Duitsland. Het schilderachtige gehucht met z’n karakteristieke vakwerkhuizen groeit uit tot een icoon van de Bundesliga en een bedevaartsoort voor de voetballiefhebber.

Dat maakt een voetbalreis naar 1899 Hoffenheim een unieke manier om de top van het Duitse voetbal te beleven.

op voetbalreis naar De Rhein-Neckar-Arena

Stap in het spectaculaire verhaal van 1899 Hoffenheim met een voetbalreis naar de Rhein-Neckar-Arena. Dit hypermoderne stadion werd speciaal gebouwd om de opmars van de club te accommoderen. In de jaren negentig speelde 1899 Hoffenheim nog thuiswedstrijden voor 5.000 toeschouwers in het Dietmar-Hopp-Stadion. Nu speelt de club in de Rhein-Neckar-Arena dat plaats biedt aan 30.000 voetballiefhebbers.

Geniet van de sensatie, boek je voetbalreis naar de Rhein-Neckar-Arena en beleef het voetbal van 1899 Hoffenheim

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."