CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

No matches found

You searched for: | 1. FC Köln

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."

Stel jouw voetbalreizen naar 1. FC Köln samen en beleef een wedstrijd in het RheinEnergieStadion

Je voetbalreis naar FC Köln biedt je topvoetbal tussen de beste clubs van Duitsland, net over de grens! FC Köln heeft een rijke historie in de Bundesliga, zij zijn de club die de meeste punten haalde! De fanatieke supporters geven de wedstrijd extra sfeer.

De grootste rivalen van FC Köln zijn Bayer 04 LeverkusenBorussia Mönchengladbach en Fortuna Düsseldorf. Deze clubs spelen ook in de Rijnregio. Dat levert spannend voetbal als clubs uit dezelfde regio tegen elkaar strijden!

De spelers van FC Köln geven voor de wedstrijd een aai over de kop van clubmascotte Hennes, een levende bok. Dat alleen al is de moeite waard tijdens je voetbalreis!

Op voetbalreis naar De stad Keulen

Je voetbalreis naar Keulen is een verrijkende ervaringNiet alleen was Keulen ten tijde van de Romeinen de belangrijkste stad ten noorden van de Alpen, ook de Dom in het hart van de stad herinnert aan het rijke verleden.

De oude stad Keulen ligt vlak over de grens met Nederland. In het voetgangersgebied van de Altstadt vind je veel winkels, terrasjes en restaurants. Je kunt de Alter Markt en Heumarkt bezoeken. Op de Alter Markt wordt ieder jaar de veelgeroemde Kerstmarkt van Keulen georganiseerd. Voor een mooi uitzicht over de stad neem je de kabelbaan over de rivier de Rijn, de Kölner Seilbahn.

Tijdens je voetbalreis naar Keulen hoef je je geen moment te vervelen!

Op voetbalreis naar het RheinEnergieStadion

Thuiswedstrijden speelt FC Köln in het RheinEnergieStadion, de moeite waard voor je voetbalreis! Het stadion biedt plaats aan 50.000 toeschouwers tijdens competitiewedstrijden.

Het gerenoveerde stadion werd in 1975 heropend met een wedstrijd tussen 1. FC Köln en Fortuna Köln. FC Köln won met 1-0. In 2002-2004 werd het stadion opnieuw gerenoveerd en kreeg een compleet nieuwe lichtinstallatie. De naam werd veranderd in RheinEnergieStadion. De sfeer is ‘ganz gemütlich’: er is geen agressie, er wordt zelfs bier verkocht in het stadion.

Je voetbalreis naar 1. FC Köln in het RheinEnergieStadion is een ware belevenis!