Helaas, de wedstrijd die je zoekt kan niet worden gevonden

Jouw zoekopdracht: | Celtic FC

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."

Stel jouw voetbalreizen naar Celtic FC samen en beleef een wedstrijd in het Celtic Park

Beleef de Schotse traditie met een voetbalreis naar Celtic. Ervaar de trots van de club die al sinds 1890 in de hoogste klasse speelt. Celtic is de enige club ter wereld die zo lang op het hoogste niveau speelt en nog nooit degradeerde. Merk hoe Pierre van Hooijdonk nog altijd op handen wordt gedragen bij de topclub uit Glasgow. Ondanks de terugkeer van aartsrivaal Rangers FC is Celtic elk seizoen torenhoog favoriet voor alle Schotse prijzen.

Bezoek deze Schotse prachtclub tijdens een voetbalreis naar Celtic!

Wij worden beoordeeld met een 8.9

Op voetbalreis naar de stad Glasgow

Bezoek Schotland met een voetbalreis naar Glasgow. Geniet van het goede leven in de grootste stad van Schotland. Laat je verrassen door de veelzijdigheid. In Glasgow kan je goed eten en drinken, dansen en winkelen. Na Londen is Glasgow de beste winkelbestemming van het Verenigd Koninkrijk.

Wie Schotland zegt, zegt ook whisky. Overal in Glasgow kun je de beste whisky’s proeven. Bij The Pot Still in Hope Street heb je zelfs de keus uit meer dan 300 verschillende malt whisky’s. De beste uitgaansgelegenheden van Glasgow vind je in het stadscentrum, West End en Ashton Lane, de karakteristieke kasseienstraat met zijn talloze bars en restaurants.

Een bezoek aan Glasgow is hoe dan ook een aanrader en een geweldige combinatie met je voetbalreis naar Celtic!

Op voetbalreis naar het Celtic Park stadion

Beleef de fantastische voetbaltempel met een voetbalreis naar Celtic Park. Ervaar zelf waarom de fans van Celtic hun stadion behalve Parkhead ook wel Paradise noemen. Met 61.000 plaatsen is Celtic Park één van de grootste stadions in het Verenigd Koninkrijk. Aan alles merk je dat Celtic Park al sinds 1892 de thuisbasis is van de legendarische club uit Glasgow.  Het stadion werd in de jaren negentig ingrijpend gerenoveerd.

Een voetbalreis naar Celtic Park maakt een geweldige indruk!

Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."