CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

CORONAVIRUS UPDATE: SCHRIJF JE NU IN EN MIS NIETS VAN DE START VAN JOUW FAVORIETE COMPETITIE!

Door de maatregelen tegen het coronavirus is er veel onzekerheid over de speelschema’s in de Europese competities. Wij zorgen ervoor dat je niets mist van de nieuwste ontwikkelingen.

Direct weten wanneer jouw favoriete voetbalcompetitie weer van start gaat? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Al ruim 1.000 mensen hebben zich ingeschreven.

Een voetbalreis geboekt bij ons? Dan ontvang je een voucher. Met deze voucher kun je de geannuleerde reis later opnieuw boeken en alsnog jouw ultieme voetbalreis beleven.

Houd mij op de hoogte!

Voetbalreizen Borussia Dortmund | Incl. Hotel & Tickets

Kijk je ogen uit bij een voetbalwedstrijd van BVB. Zie hoe het rebelse elftal in het geel-zwart alles geeft. Proef de sfeer van de club die tegen de verhoudingen in weer successen boekt in Europa. Maak deel uit van het verhaal van de club die nog niet zolang geleden financieel aan de grond zat, maar nu met een jong elftal de sterren van de hemel speelt.

Het inspireert om te zien hoe de club dankzij een uitstekende jeugdopleiding de weg naar de top weer wist te vinden. Na een periode van rijkdom en top-budgetten kwam de club rond 2005 in ernstige financiële problemen. Nieuwe bestuurders brachten de club er weer bovenop met een degelijk beleid en oog voor aanstormend talent. Dat maakt een bezoek aan Borussia Dortmund een inspirerende weekend voor de ware voetbalkenner.

Geniet van het degelijke, verzorgde voetbal waarmee het sympathieke Borussia Dortmund landstitels en de finale van de Champions League heeft behaald.

Een weekendje weg naar Dortmund

Laat je verrassen door de veelzijdige stad. Ontmoet het enthousiasme over de Schwarzgelben in de bierhuizen. Bekijk de zeer bijzondere middeleeuwse gebouwen in het centrum. Ontdek waarom Dortmund ook wel bekend staat als de ‘groene metropool’ van Westfalen. Verbaas je over de levendigheid van het Hohensyburg Casino. Dat is met meer dan een miljoen bezoekers per jaar het grootste gokpaleis van Duitsland. Op maar liefst drie verdiepingen kunt uw geluk beproeven in de automatenzaal, Las-Vegas-World of de klassieke zaal.

Wedstrijd in het Signal Iduna Park

Alleen al het stadion is een bezoek meer dan waard. Signal Iduna Park is namelijk de grootste voetbalarena van Duitsland en één van de grootste van Europa! Geniet met 80.000 uitzinnige liefhebbers van het spel van het team in zwart-geel.

Net als de club dateert het stadion uit 1909. Sommige liefhebbers kennen het waarschijnlijk nog als het Westfalenstadion. De nieuwe naam Signal Iduna Park dateert uit 2005. In dat jaar kreeg Borussia Dortmund de voetbaltempel weer onder eigen beheer.

Tickets naar Borussia Dortmund

In het bezit van Borussia Dortmund tickets? Dan ga je kijken naar voetbal van het hoogste niveau en genieten van een unieke wedstrijd in de Bundesliga! Bij Equipo zitten de Borussia Dortmund tickets inbegrepen in de complete voetbalreis, bestaande uit: vlucht, hotel en tickets. Kan je niet wachten om een weekend naar Dortmund te gaan en zit je graag bovenop het veld om jouw favoriete voetbalspelers te aanschouwen? Boek dan dat voetbalweekend naar Borussia Dortmund!

Dortmund-logo Borussia Dortmund
Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."