CORONA-UPDATE: bekijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalwedstrijden en ons aanbod.

CORONAVIRUS UPDATE: SCHRIJF JE NU IN EN MIS NIETS VAN DE START VAN JOUW FAVORIETE COMPETITIE!

Door de maatregelen tegen het coronavirus is er veel onzekerheid over de speelschema’s in de Europese competities. Wij zorgen ervoor dat je niets mist van de nieuwste ontwikkelingen.

Direct weten wanneer jouw favoriete voetbalcompetitie weer van start gaat? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Al ruim 1.000 mensen hebben zich ingeschreven.

Een voetbalreis geboekt bij ons? Dan ontvang je een voucher. Met deze voucher kun je de geannuleerde reis later opnieuw boeken en alsnog jouw ultieme voetbalreis beleven.

Houd mij op de hoogte!

Voetbalreis Atlético Madrid | Incl. Tickets, Hotel & Vlucht

Beleef topvoetbal in Spanje met een voetbalreis naar Atletico Madrid.

De club uit de Spaanse hoofdstad komt vaak sterk voor de dag. Zo legde Atlético in 2010 beslag op de Europa League. Twee jaar later flikte Atlético het wéér. Opnieuw brachten Madrilenen de Europa League op hun naam met een klinkende 3-0-zege op Athletic Bilbao. In 2014 en 2016 flikte Atlético het zelfs de Champions League finale te bereiken. Beide keren lukte het helaas niet deze te winnen. Daarmee is Los Colchoneros recordhouder van het spelen van de meeste CL finales zonder het toernooi ooit te hebben gewonnen. De Atlético-supporters staan bekend als ongekende sfeermakers, zowel tijdens als na de wedstrijd.

Atlético Madrid staat ook wel bekend als het tweede team van Madrid. Tegenwoordig doet het team van Diego Simeone helemaal niets meer onder voor Real MadridAtlético Madrid moet het hebben van een ongekende werklust. Alle spelers weten wat ze aan elkaar hebben en gaan voor elkaar door het vuur. Sinds de komst van Diego Simeone in 2011 als coach maakt Atlético Madrid flinke stappen. Door het fantastische spel dat Atlético Madrid speelt, zijn zij tegenwoordig een gevaarlijke outsider voor de titel. In het jaar 2013/2014 werd Atlético Madrid, naast het behalen van de Champions League finale, kampioen van Spanje voor de grootmachten Real Madrid en FC Barcelona. Wil jij een team zien spelen waar de vonken van af vliegen? Met Diego Costa, Antoine Griezmann en Thomas Lemar spelen er genoeg toppers waar jij van kunt genieten.

Boek nu jouw voetbalreis inclusief wedstrijdtickets naar Atlético Madrid en geniet van de fantastische teamspirit en sfeer in het Wanda Metropolitano!

Nederlandse voetbalfans belonen ons met een 4.7 van de 5

op voetbalreis naar De stad Madrid

Proef van het echte Spaanse leven met één van onze voetbalreizen naar Madrid. Merk hoe de hoofdstad dag en nacht bruist. Zeven dagen per week zijn de straten gevuld met mensen die genieten van de vele restaurants, bars en nachtclubs. De drukste plek in het bruisende centrum van Madrid is het grote plein Puerta del Sol. Dat maakt elke voetbalreis naar Atlético Madrid ook een heerlijke minivakantie.

Madrid heeft 3 miljoen inwoners en is de hoogstgelegen stad van Europa, op wel 660 meter hoogte. De prachtige historische gebouwen getuigen van de rijke geschiedenis. De cultuur van Madrid is kleurrijk en uitbundig. Het culinaire leven bloeit in tapasrestaurants, gastrobars en op de talloze terrassen. En wie de vele leuke en gevarieerde winkelstraatjes ziet, snapt waar Sint Nicolaas zijn inspiratie vandaan haalt.

De stad Madrid, dat tevens de hoofdstad van Spanje is, staat soms in de schaduw van Barcelona. Dit is onterecht, omdat Madrid een schitterende stad is met musea, mooie pleinen, hoge fonteinen en het bruisende nachtleven. Daarnaast zijn er nog andere toeristische trekpleisters die ervoor zorgen dat veel toeristen een weekendje Madrid boeken om de Spaanse cultuur te snuiven. Eén van deze toeristische trekpleisters is het plein La Cibeles. Dit is één van de mooiste pleinen van Madrid met in het midden de fontein ’La Cibiles’. Het plein is vernoemd naar de fontein in het midden van het plein. Deze fontein wordt afgebeeld als de Romeinse godin Cybele.
Naast dit prachtige plein heeft Madrid ook een prachtig park genaamd ‘Parque del Buen Retiro’. Dit park is een mooie grote groene oase en is hét stadspark in Madrid. Buen Retiro betekent aangename afzondering en dat is bij dit stadspark zeker van toepassing!

Straatmuzikanten, waarzeggers en portretschilders amuseren hier op grote schaal het publiek. Het koninklijk paleis werd in het begin van de 18e eeuw gebouwd in opdracht van Filip V. Het paleis in Madrid telt 2800 kamers. Sinds 1931 woont de koninklijke familie niet meer in dit paleis. De huidige koning en koningin wonen in een buitenwijk van Madrid. Het koninklijk paleis wordt nog steeds gebruikt voor officiële gelegenheden en er wordt een rondleiding aangeboden. Deze rondleiding brengt jou niet langs alle 2800 kamers, maar laat jou wel hele indrukwekkende dingen zien.

Boek jouw voetbalreis naar Atlético Madrid en geniet van alle attracties die Madrid verder te bieden heeft.

Op voetbalreis naar stadion Wanda Metropolitano

Beleef Spaanse passie en sfeer met onze voetbalreizen naar Madrid en bezoek het Estadio Wanda Metropolitano. Het recent verbouwde stadion dat voorheen bekend stond als Estadio La Peineta biedt plaats aan ruim 67.000 voetballiefhebbers. Het is het thuisstadion van Atletico Madrid en is geregeld de arena voor internationale wedstrijden van het Spaans nationale elftal. Het Estadio Wanda Metropolitano ligt in het oosten van Madrid. Kortom, proef de Spaanse sfeer in een voetbalreis naar Atlético Madrid.

Maak de stadiontour van Atlético Madrid mee en sta voor een unieke belevenis. Kom op plekken waar je normaal gesproken nooit zal komen. Dit zijn onder andere de persruimte en de kleedkamer. Stap op de grasmat van het Wanda Metropolitano waar de spelers van Atlético Madrid nooit op verzaken! Na het betreden van het veld kan je ook nog even op de plek zitten waar de fanatieke Diego Simeone iedere thuiswedstrijd zit.

Uiteindelijk kom je langs de prijzenkast van Atlético Madrid waarin alle gewonnen prijzen een plekje hebben. De Landstitel in het jaar 2013/2014, waarbij  Atlético Madrid hoger is geëindigd dan Real Madrid en FC Barcelona staat nog vers in het geheugen. Verder zijn de drie Europa League bekers die Atlético Madrid in 2010, 2012 en 2018 won en de in 2013 gewonnen Copa del Rey te bewonderen!

Tickets & Voetbalreizen Atletico Madrid

In het bezit van Atletico Madrid tickets? Dan ga je kijken naar voetbal van het hoogste niveau en genieten van een unieke wedstrijd in de Primera Division! Bij Equipo Voetbalreizen zitten de Atletico Madrid tickets inbegrepen in de complete voetbalreis, bestaande uit: vlucht, hotel en tickets. Kan je niet wachten om een weekend naar Madrid te gaan en zit je graag bovenop het veld om jouw favoriete voetbalspelers te aanschouwen?

Boek dan jouw voetbalreis naar Atlético Madrid en maak jouw voetbalreis nog leuker met een stadiontour door het Estadio Wanda Metropolitano van Atlético Madrid!

Voetbalreizen_Atletico_Madrid Atlético Madrid
Bregje - Support
Bregje - Support
"Heb je vragen over je ticket, hotel, vlucht of iets anders? Wij helpen je graag verder met onze helpdesk."