De eerste editie van het NUsport Eredivisiespel heeft ondanks de korte duur toch een winnaar opgeleverd. Zodra het weer mogelijk is gaat Henk van der Zanden dankzij Equipo Voetbalreizen op een mooie voetbalreis naar een Europese topwedstrijd!

De spanning in de hoogste voetbalcompetitie van Nederland was hoog voordat deze werd stopgezet. Ajax en AZ stonden nek-aan-nek bovenaan en Feyenoord was bezig aan een opmars onder Dick Advocaat. Willem II was de outsider en mag zich komend seizoen gaan opmaken voor Europees voetbal. Inmiddels krijgen de teams voor volgend seizoen vorm en kan Nederland zich opmaken voor opnieuw een spannend Eredivisieseizoen.

Winnaar Eredivisiespel

De beste voorspeller van uitslagen in het afgelopen Eredivisieseizoen was Feyenoord-fan Henk van der Zanden uit Schaijk. Hij is de gelukkige winnaar van een reis voor 2 personen naar een Europese voetbalwedstrijd. Deze prijs is mogelijk gemaakt door Equipo Voetbalreizen. Henk was verrast dat hij in dit gekke seizoen toch nog een prijs won: “Verrassend! Ik wist wel dat ik bovenaan stond, maar had niet meer verwacht een prijs te ontvangen. Ik heb geen specifieke voorkeur voor een ploeg of land om heen te gaan, maar waarschijnlijk kiest mijn zoon en wordt het Engeland.”

Gevraagd naar zijn tactiek bij het voorspellen van de wedstrijden geeft hij aan dat het gaat om geluk en een beetje zekerheid inbouwen: “Soms moet je net even een wedstrijd anders invullen, dan maak je het verschil. Ik zat al vaak bij de top bij spelletjes, maar ik had nog niet eerder gewonnen.”

Volgend seizoen: Supercoach

In september zal de Eredivisie in Nederland weer hervat worden voor seizoen 2020/2021. Op NU.nl kun je komend seizoen nog spannender maken door mee te spelen met Supercoach. Bij Supercoach gaat het niet om het voorspellen van uitslagen, maar juist om het opstellen van het juiste team, en daarmee zoveel mogelijk punten te verzamelen. Ben jij de beste voetbalcoach van Nederland en wil je meedoen met Supercoach? Laat dan hier je e-mailadres vast achter, en wij houden je op de hoogte!