Zo krijg jij je vriendin mee op voetbalreis

Wil jij je vriendin graag meenemen op voetbalreis maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken. Houd dan rekening met het volgende. Liefde is geven en nemen. Daarom geef je je vriendin een paar goeie smoesjes om haar mee te nemen op voetbalreis. Laten wij nou net de beste smoesjes voor jou op een rij gezet hebben. Laat ons jou inspireren!

1. Dit is de plek waar je kan shoppen!

Vertel haar dat je geweldig kan shoppen in de stad waar je naar toe gaat. Vertel haar dan niet dat het winkelcentrum naast het voetbalstadion ligt. En vertel haar al helemaal niet dat je kaarten hebt voor de wedstrijd.

heidi-sandstrom

2. Zullen we binnenkort op stedentrip gaan?

Zeg je vriendin dat je haar meeneemt naar een buitenlandse stad voor een stedentrip. Om cultuur te snuiven, bijvoorbeeld. Vertel haar niet dat het om de voetbalcultuur gaat.

supporters

3. Dit gebouw is zo artistiek. Het trekt wekelijks wel 80.000 bezoekers

Je bent opeens dol op architectuur. Er is één gebouw dat je per se gezien wil hebben: het voetbalstadion. En het liefst van binnenuit. Tijdens een wedstrijd. Waar jij toevallig naar toe gaat.

Florian stadion 1_opt

4. Jij hield toch van sportieve mannen?

Zeg tegen je vriendin dat je het niet erg vindt als ze naar andere mannen kijkt. Vooral niet als het 22 buitenlandse mannen zijn die achter een bal aanrennen. Kijk je gewoon gezellig met d’r mee.

Arsenal-Team

5. Bezoek een concert!

Vertel je vriendin dat je haar meeneemt naar een concert, maar geef haar geen details. Ze zal ongetwijfeld nog steeds niet snappen welk concert het precies is als ze in het stadion zit. Wanneer het uit-team het veld op loopt leg je het haar uit: je hebt d’r meegenomen naar een fluitconcert.

Vol Stadion

 

Met een van deze smoesjes komt het vast en zeker goed. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan al onze wedstrijden.