Jij wilt graag goedkoop op voetbalreis

Geen zorgen, zelfs met een klein budget kun je een geweldige voetbalreis naar jouw favoriete voetbalclub maken!

Onderaan deze pagina vind je suggesties van goedkope voetbalreizen voor het seizoen 2019/2020, maar hier geven we je alvast 10 tips om er zelf eentje uit te zoeken:

1. Vlieg vanaf Eindhoven ipv Schiphol

Het vliegticket is waarschijnlijk het duurste onderdeel van jouw voetbalreis. Je kunt dan ook veel besparen op je vliegticket. De meeste mensen besluiten om vanaf Amsterdam te vliegen, dit zijn echter vaak de duurste vluchten. Wanneer je goedkoop wilt vliegen kun je er beter voor kiezen om vanaf Eindhoven of zelfs vanaf Brussel (Brussels Airport, Brussel Charleroi) te vliegen.

goedkope voetbalreis vanaf eindhoven vliegen

2. Kies jouw wedstrijdtickets slim uit

Wanneer je een wedstrijdticket koopt voor de tweede of derde ring bespaar je jezelf een behoorlijke smak geld. Een ticket op de eerste ring of vlak aan het veld is vaak een stuk duurder dan een ticket op de tweede ring. En op de tweede ring zitten betekent zeker niet dat je slecht zicht hebt, je zit weliswaar verder van de spelers af maar je kunt het spel juist vaak goed volgen vanaf de tweede ring.

3. Kies een goedkoper hotel

Er zijn veel ‘goedkope’ hotels waarin je prima kan overnachten. Veel van de goedkopere hotels zijn tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Daarnaast duurt een voetbalreis meestal 2 of 3 dagen en breng je weinig tijd door in je hotel. Wanneer je goedkoop op voetbalreis wilt raden wij dus aan om niet het meest luxueuze hotel te kiezen.

4. Vermijdt derby’s en toppers

Natuurlijk is het geweldig om een wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid te bezoeken! Jammer genoeg zijn dit ook de duurste wedstrijden om te bezoeken. Als je jouw favoriete club wilt bezoeken tegen een lagere prijs probeer dan de derby’s en toppers te vermijden en bezoek een wedstrijd tegen een iets mindere opponent. Een wedstrijd tussen Barcelona en Malaga is bijvoorbeeld een stuk goedkoper en nog steeds een fantastische ervaring!

goedkope voetbalreis tips barcelona real madrid

5. Bezoek een doordeweekse wedstrijd

Wanneer je niet fulltime werkt of wanneer je nog student bent is het zeker aan te raden om een doordeweekse wedstrijd te boeken. De tickets voor de wedstrijden die in het weekend plaatsvinden zijn namelijk een stuk hoger dan de wedstrijden die doordeweeks worden gespeeld. Wanneer je de tijd hebt is het dus zeker aan te raden om een voetbalreis op een doordeweekse dag te plannen.

6. Zoek een voetbalreis met een actiecode of aanbieding

Elke maand biedt Equipo Voetbalreizen een aantal wedstrijden aan met een actiecode of aanbieding, wanneer je één van deze wedstrijden boekt bespaar je jezelf al snel €50 euro. Houdt onze actiepagina dus goed in de gaten!

7. Boek een voetbalreis buiten de vakantietijd

Zodra de vakanties beginnen schieten de prijzen van vliegtickets omhoog. Omdat veel mensen met het vliegtuig op vakantie gaan naar zonnige oorden zoals bijvoorbeeld Valencia en Barcelona. Daarom is het verstandig om een voetbalreis buiten het hoogseizoen te boeken.

8. Ga op voetbalreis naar een metropool

Er vertrekken veel meer vluchten naar steden als Londen en Parijs dan naar kleinere Europese steden. Een vliegticket naar Londen (bijvoorbeeld) zal daarom vaak ook veel goedkoper zijn dan een vliegticket naar Turijn. Het is dus voordeliger om een voetbalreis naar Arsenal of Chelsea te maken dan een voetbalreis naar Juventus.

Chelsea Unveil New Signing Christian Pulisic

9. Maak een voetbalreis dichterbij huis

Als je een voetbalreis naar Duitsland boekt is het vaak niet nodig om te vliegen, je kunt de reis namelijk gewoon met de auto maken. Het kost je bijvoorbeeld hooguit 3 uur om van Nederland naar Dortmund te rijden. Wanneer je een kleiner budget hebt is een voetbalreis naar Dortmund of een andere Duitse clubs dus ideaal.

10. Boek vroeg

Als je er vroeg bij bent met het boeken van jouw voetbalreis betaal je meestal een stuk minder. De prijzen van vliegtickets stijgen namelijk naarmate de datum van de vlucht dichterbij komt. Wanneer je ver van te voren jouw voetbalreis alvast boekt betaal je dus aanzienlijk minder dan wanneer je dit last minute doet.

 

Goedkope voetbalreizen voor seizoen 2019/2020

Via de pagina ‘wedstrijden‘ kun je filteren op prijs. Heel handig, want dan heb je direct een overzicht van de speelschema’s, klik hier voor het overzicht.

Hieronder vind je een greep uit de wedstrijden. Je kunt zelf eenvoudig jouw reis samenstellen zodat je het zo goedkoop of uniek kunt maken als je zelf wilt. Wil je liever dat wij je er bij helpen? Dat doen wij graag! Je kunt ons bereiken op 023-3033482.