Een 3-daags voetbalweekend naar FC Barcelona

Een schitterende stad en één van de beste voetbalclubs in de wereld. Alleen daarom al moet een voetbalreis naar FC Barcelona op jouw sportieve bucketlist staan. Wij geven je in dit blog een uniek kijkje in hoe jouw voetbalweekend naar FC Barcelona er mogelijk uitziet.

Voetbalweekend FC Barcelona

Dag 1 – Vlucht & sightseeing
Vandaag staat rood omcirkeld in jouw agenda: voetbalweekend naar FC Barcelona – Sevilla. s’ Ochtends sta je al vroeg op want jouw voetbalmaat staat al om 8 uur voor de deur. Snel wat ontbijten, jezelf aankleden en tandenpoetsen met de elektronische tandenborstelset van FC Barcelona. De bel gaat. Gelukkig was het koffertje al gepakt dus al snel arriveren jullie na een korte tijd bij het vliegveld. Na een relaxte vlucht van slechts 2 uur arriveren jullie in FC Barcelona. Ondanks dat het januari is, is de temperatuur met 15 graden nog heerlijk zonnig. Mooi begin van het voetbalweekendje! Een goedkoop taxiritje brengt jullie naar het hotel dat op slechts een aantal minuten lopen van Camp Nou ligt. Ideaal dus voor morgen na de wedstrijd.

De rest van de dag staat in het teken van sightseeing. La Rambla, het strand La Barceloneta en de Sagrada Familia worden aangedaan. Jouw FC Barcelona rugzak komt vandaag zeker van pas voor alle gekochte souvenirs. De dag sluiten jullie af aan het strand van Barcelona, om precies te zijn bij de club CDLC, ooit gerund door Patrick Kluivert en zijn vrouw.

voetbalreis naar FC Barcelona

Dag 2 – De wedstrijd
De wekker gaat: Matchday! De topper FC Barcelona – Sevilla staat vandaag om 4 uur s’ middags op het programma. Het is wel al wat laat als de wekker gaat, maar gelukkig ligt jullie hotel in de buurt van het stadion. FC Barcelona shirt aan en gaan. In de buurt van Camp Nou merken jullie hoe relaxt de sfeer is: supporters van FC Barcelona en Sevilla lopen gewoon door elkaar heen. Wat drankjes voor de wedstrijd en dan is het zo ver: het betreden van het magische Camp Nou. Jullie hebben door een upgrade mooie plekken op de korte zijde achter het doel. Als de spelers het veld opkomen volgt een luid gejuich en applaus. De FC Barcelona sjaals gaan bij het clublied de lucht in, en dan begint het. FC Barcelona is beter en de wedstrijd eindigt door mooie goals van Messi in 3-0! Welkome punten voor Barça in de strijd om het landskampioenschap van Spanje.

voetbalweekend naar FC Barcelona

Dag 3 – Camp Nou Experience
Voordat jullie s’ middags terugvliegen, krijgen jullie nog een een rondleiding door Camp Nou. De Camp Nou Experience! Deze kon bij het online samenstellen van de voetbalreis als extra worden toegevoegd. Na een rondleiding door de kleedkamers, langs alle prijzen van FC Barcelona gegaan te zijn en op het heilige gras gestaan te hebben, is het officieel voorbij. Binnen no time staan jullie weer in Nederland en wordt er nagedacht over een volgende reis: op bezoek bij Cristiano Ronaldo of toch naar het heilige Anfield Road?

Zelf ook een mooi voetbalweekend naar FC Barcelona maken? Stel jouw trip samen!

Op fcbarcelonawinkel.nl bestel je jouw fanartikelen van FC Barcelona voor jouw voetbalreis. Kwaliteit, veilige betaalmogelijkheden, snelle levering en vertrouwelijkheid van informatie maken fcbarcelonawinkel.nl de grootste fanshop van Nederland en België.