Welke voetbalreizen zijn er in de herfstvakantie?

Wij bieden verschillende mooie voetbalreizen aan in de herfstvakantie. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een lijstje gemaakt met vier last minute reizen die jij zeker moet maken. Heerlijk toch, nog lekker even weg in de herfst! Gewoon om de regen, kou en wind te omzeilen en een trip te maken naar een warme Zuid-Europese stad bijvoorbeeld.

1. Voetbalreis West Ham United – Tottenham Hotspur, zaterdag 20 oktober
West Ham United - Manchester United
Met de voetbalreis naar West Ham United – Tottenham Hotspur ben je getuige van een onvervalste Londense derby. De wedstrijd wordt in het enorme olympisch stadion gespeeld, van origine heeft het stadion een capaciteit van 80.000 toeschouwers dit aantal is echter teruggebracht tot 60.000 toen West Ham erin ging spelen. Desalniettemin is het een prachtig stadion waar je voorafgaand aan elke wedstrijd het iconische clublied van West Ham, I’m forever blowing bubbles, hoort. Naast het mooie affiche kun je voor en na de wedstrijd ook genieten van alles wat de stad Londen te bieden heeft. Je kunt als voetballiefhebber bijvoorbeeld een kijkje gaan nemen in één van de andere voetbalstadions door een stadiontour te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om bij bezienswaardigheden als Big Ben of Buckingham Palace te gaan kijken. Genoeg te doen dus tijdens een voetbalreis naar West Ham United – Tottenham Hotspur.

2. Voetbalreis Barcelona – Sevilla, zondag 21 oktober
Barcelona - Sevilla
Een voetbalreis naar Barcelona, terwijl het in Nederland 15 graden is en giet van de regen, is toch ideaal? In de herfstvakantie ontvangt Barcelona Spaanse subtopper Sevilla in Camp Nou, zeker niet één van de minste wedstrijden in de Primera División. Daarnaast is het Camp Nou een fantastisch stadion én een van de grootste voetbalstadions ter wereld, hier moet jij toch een keer geweest zijn? Naast het mooie affiche en het prachtige stadion is ook de stad Barcelona een goede reden om deze voetbalreis te maken. In oktober is het in Barcelona nog 24 graden en er zijn genoeg bezienswaardigheden en attracties waar je naartoe kunt gaan. Zo kun je de bijzondere kerk La Sagrada Familia bezoeken of heerlijk aan het Spaanse strand gaan liggen. Met een voetbalreis naar Barcelona beleef je dus gegarandeerd een heerlijk uitje!

3. Voetbalreis Internazionale – AC Milan, zondag 21 oktober
Inter - AC Milan
De wedstrijd tussen Internazionale en AC Milan is natuurlijk altijd bijzonder en nu deze derby in de herfstvakantie valt mag je hem echt niet missen! De Derby della Madonnina, zoals de wedstrijd tussen de twee Milanese clubs genoemd wordt, is altijd een verhitte wedstrijd waarbij er veel op het spel staat. Internazionale en AC Milan hebben al een tijdje niet meegedaan om de prijzen maar zijn hard bezig om weer terug aan de top te komen, beide ploegen hebben dan ook goed ingekocht deze zomer en beschikken over een sterke selectie. Bij AC Milan is Gonzalo Higuaín de aanvalsleider, ook bij Inter lopen een paar grote namen rond waaronder: Nianggolan, Icardi en Nederlander Stefan de Vrij. Beleef een geweldige voetbalreis naar Internazionale – AC Milan in het Sansiro!

4. Voetbalreis Chelsea – Manchester United, zaterdag 20 oktober
Chelsea - Manchester United
In de herfstvakantie kun je ook nog op voetbalreis naar een echte Engelse topper namelijk: Chelsea – Manchester United. De wedstrijd tussen de twee Engelse titanen wordt gespeeld op Stamford Bridge in Londen. Stamford Bridge is een typisch Engels stadion wat haar deuren opende in 1877, na een aantal verbouwing passen er nu zo’n 41.000 toeschouwers in het stadion. Geniet van de historie en sfeer op Stamford Bridge met een voetbalreis naar Chelsea – Manchester United.