4 Goedkope Champions League voetbalreizen

1. Voetbalreis AS Roma – Porto, 12 februari 2019 (€229)
Niet de meest spectaculaire wedstrijd in de achtste finales van de Champions League, maar wel twee clubs die aan elkaar gewaagd zijn. Spanning is dus zeker aanwezig. Goedkoop is de reis zeker, waardoor wij deze als eerste hebben opgenomen in de blog.

2. Voetbalreis Manchester City – Schalke 04, 12 maart 2019 (€279)
Manchester City was het team in vorm. Onder leiding van Pep Guardiola verliep het seizoen soepel. Tot de maand december aanbrak en Manchester City tot tweede kerstdag al 3x verloor.
Kunnen zij voor de wedstrijd op 12 maart hun oude vorm terug krijgen?

3. Voetbalreis Barcelona – Olympique Lyon, 13 maart 2019 (€229)
De sterren van Barcelona zijn altijd de moeite waard om te bekijken, of dit nou in het stadion is of voor de televisie. Echter is dit ook de kans om de ster in wording van Nederland in het stadion te zien – Memphis Depay. De reis is erg goedkoop, waardoor dit zeker een reden is voor een citytrip Barcelona!

4. Voetbalreis Real Madrid – Ajax, 5 maart 2019 (€259)
Het is alweer een tijdje geleden, maar Ajax is weer doorgedrongen tot de achtste finales van de Champions League. Daarnaast valt de prijs erg mee, maar kunnen de vluchtprijzen erg toe gaan nemen komende tijd. Wil jij dus nog goedkoop naar deze wedstrijd? Stel hem dan zo snel mogelijk samen!

Alle goedkope voetbalreizen naar de achtste finales van de Champions League vind je hier.

*Prijzen op 27-12-2018*. Wij laden real-time prijzen van vluchten en hotels in. Airlines passen hun prijzen aan naarmate de wedstrijddatum meer in zicht komt. Vandaar dat de actuele prijs hoger of lager kan liggen.