4 goedkope Champions League voetbalreizen die jij echt moet maken

Zondag 30 augustus 18.00 uur stond met een rode cirkel in jouw agenda omcirkeld: de loting van de Champions League! Bord op schoot met de tv aan. Het resultaat: alweer een mooie loting. Direct na de loting kreeg je het gevoel: zo’n Champions League wedstrijd wil ik ook weleens bijwonen. Even een kijkje in de financiële huishouding en naar de kosten. Shoot, die spaarrekening had jij toch teveel geplunderd. Wat nu? Bij Equipo Voetbalreizen hebben wij de oplossing: goedkope Champions League-voetbalreizen die passen binnen jouw budget. Zo kan jij toch nog de Champions League hymne live horen in het stadion van jouw favoriete Europese club!

1. Voetbalreis Manchester United – Valencia CF, dinsdag 2 oktober (€279)
Valencia eindigde vorig seizoen op een verrassende 4de plaats in de Primera División, hiermee plaatste de ploeg zich direct voor de Champions League. Manchester United en Valencia spelen samen met Juventus en het Zwitserse Young Boys in groep G. Geen makkelijke poule dus. Manchester United en Juventus zijn uiteraard de grootste ploegen die in deze groep spelen, toch liggen er kansen voor Valencia. Manchester United is tot nu toe namelijk niet bezig aan een briljant seizoen, ronduit slecht. Weet Valencia te stunten in Manchester op Old Trafford?

Stel jouw voetbalreis naar Manchester United – Valencia CF samen.

2. Voetbalreis Borussia Dortmund – AS Monaco, woensdag 3 oktober (€279)
Dortmund kwam dit Champions League seizoen in een poule met Club Brugge, AS Monaco en Atlético Madrid terecht. In de tweede speelronde van het toernooi ontvangt Dortmund AS Monaco in het Signal Iduna Stadion. De sfeer in het stadion van Dortmund is fantastisch en een ervaring op zich, vooral als de Gelbe Wand tekeergaat weet je niet wat je meemaakt! Ondanks dat Dortmund niet in de grootste vorm verkeerd gaat AS Monaco waarschijnlijk een moeilijke avond tegemoet. Weten die Schwarzgelben belangrijke punten binnen te halen in eigen huis? Zie het met je eigen ogen en maak deze voordelige voetbalreis!

Stel jouw voetbalreis naar Dortmund – AS Monaco samen.

3. Voetbalreis Real Madrid – Viktoria Plzen, dinsdag 23 oktober (€229)
Eén van de grootste verrassingen van het huidige Champions League seizoen is Viktoria Plzen. De Tsjechische voetbalclub is waarschijnlijk de allerkleinste club die momenteel aanwezig is op het miljoenenbal. Je zou zeggen dat deze wedstrijd al een gelopen race is en een makkie wordt voor Real. Real Madrid en Viktoria Plzen komen uit in een groep met CSKA Moskou en AS Roma, de club uit de gelijknamige stad Pilsen heeft dus een wonder nodig om door deze groep heen te komen. Maak jij deze voetbalreis naar het prachtige Santiago Bernabéu?

Stel jouw voetbalreis naar Real Madrid – Viktoria Plzen samen.

4. Voetbalreis Tottenham Hotspur – PSV Eindhoven, dinsdag 6 november (€229)
Sommige mensen dachten dat het nooit meer ging gebeuren maar voor het eerste sinds jaren zijn er weer eens twee Nederlandse ploegen actief in de Champions League. PSV en Ajax zijn de ploegen die het moeten gaan doen voor Nederland. PSV is helaas wel in één van de zwaarste groepen van het toernooi terecht gekomen, PSV zit namelijk in een groep met topclubs: Tottenham, Internazionale en Barcelona. Eén voordeel, zo’n loting levert prachtige affiches op. Eén van die affiches is Tottenham Hotspur – PSV, ga jij voor een mooie prijs op voetbalreis naar Londen?

Check ons complete programma voor alle andere Champions League voetbalreizen.

*Prijzen op vrijdag 10 september*. Wij laden real-time prijzen van vluchten en hotels in. Airlines passen hun prijzen aan naarmate de wedstrijddatum meer in zicht komt. Vandaar dat de actuele prijs hoger of lager kan liggen.